​TGI Fridays komt naar Nederland

​TGI Fridays komt naar Nederland

De Amerikaanse grillketen TGI Fridays opent volgend jaar oktober de eerste Nederlandse vestiging. De komende tien jaar moeten vijftien restaurants verschijnen op A1-locaties in alle grote steden.

TGI Fridays heeft een overeenkomst gesloten met Beijk Catering, dat de uitrol van het ‘casual dining’-concept in Nederland op zich neemt. “Samen geven we nu vorm en inhoud aan de opening van de eerste zaak in Nederland”, aldus vice president international franchise development Jean Baudrand van TGI Fridays.

De Amerikaanse keten heeft momenteel negenhonderd vestigingen in zestig landen, waarin een grillrestaurant wordt gecombineerd met een bar. Klanten vinden er vooral burgers, steaks en ribs, maar ook pasta’s en salades. “De sfeer in onze restaurants is ongedwongen; niets moet, maar er kan veel”, aldus Baudrand.

Beijk Catering is met meerdere vastgoedeigenaren in gesprek. De formule zoekt naar panden van minstens vijfhonderd vierkante meter.

TGI Fridays is na Papa John’s en Taco Bell de derde Amerikaanse restaurantketen in korte tijd die zijn komst naar Nederland aankondigt. Papa John’s heeft zijn eerste pizzawinkel inmiddels geopend in Amsterdam, terwijl Taco Bell mikt op een opening eind dit jaar of begin volgend jaar.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!