​E-commercedirecteur vertrokken bij Jumbo

Jumbo heeft begin juli afscheid genomen van e-commercedirecteur Roland van den Berg. Zijn taken zijn voorlopig overgenomen door Jurriaan Pouw, schrijft Distrifood.

Van den Berg was sinds 2014 e-commercedirecteur van Jumbo. Daarvoor was hij al twee jaar in dienst als programmemanager e-commerce en manager business development.

Onder leiding van Van den Berg lanceerde Jumbo eind 2014 zijn webwinkel en kwam er een app en e-fulfilmentcenter. Verder zijn er inmiddels bijna 250 pick-up points en is de supermarktketen gestart met thuisbezorging. “Nu de e-commerceorganisatie in de basis stevig staat, is het voor Roland een logisch moment om de organisatie te verlaten en nieuwe uitdagingen aan te gaan”, aldus Jumbo.

Pouw is als voormalig cfo van C1000 in dienst als finance manager e-commerce bij Jumbo. De supermarktketen maakte donderdag bekend zijn app te hebben vernieuwd, waarbij het onder meer mogelijk is geworden om producten in de koelkast te scannen en zo in het digitale winkelmandje te plaatsen. “Het is onze ambitie om in vijf jaar online marktleider te zijn”, aldus Pouw.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!