​HoloLens naar meer Lowe’s-vestigingen

Lowe's breidt het gebruik van de holografische bril HoloLens uit naar meer vestigingen. De eerste pilotperiode is succesvol verlopen.

Naast de uitbreiding van het aantal vestigingen krijgt de pilot ook een nieuwe mogelijkheid. Klanten kunnen materialen en producten die zij op hun Pinterest-account opslaan nu omzetten naar soortgelijke producten die bij Lowe’s te koop zijn. Deze artikelen kunnen zij vervolgens tot leven wekken middels de HoloLens.

Microsoft en Lowe’s maakten eerder dit jaar bekend te werken aan de implementatie van de HoloLens in winkels van de dhz-keten. De drieduizend dollar kostende bril is een combinatie van Google Glass en de virtual reality-bril Oculus Rift. Het apparaat is voorzien van transparante glazen. Hierop projecteert het apparaat hologrammen die door tussenkomst van de bril over de echte wereld geplakt worden.

Met de HoloLens zijn klanten van Lowe’s in staat om verschillende producten uit het assortiment in hun huis te projecteren. Zo ervaren zij hoe bepaalde producten tot hun recht komen in hun woning, zonder dat zij deze hierbij daadwerkelijk in elkaar hoeven te zetten. Dit moet klanten helpen in het maken van hun keuze.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!