​De Slegte maakt comeback in Rotterdam

​De Slegte maakt comeback in Rotterdam

De Slegte opent zaterdag opnieuw de deuren van een boekenwinkel in Rotterdam. Daarmee is de boekhandel terug in de stad waar de eerste vestiging begin vorige eeuw werd geopend.

De winkel wordt geopend aan de Hoogstraat. Het pand beschikt over zo’n 475 vierkante meter winkelruimte op de begane grond en op de eerste verdieping, en heeft nog zo’n tweehonderd vierkante meter kelderruimte. De winkel bevindt zich dicht bij de Markthal.

Klanten kunnen er vanaf dit weekend terecht voor tweedehands boeken, ramsj en de verkoop van boeken. Daarnaast kunnen ze met behulp van computers in de winkel het online aanbod raadplegen van alle vestigingen.

De Slegte ging drie jaar terug samen met Selexyz op in Polare, waardoor de formule uit Nederland verdween. De nieuwe keten ging echter al snel failliet, waarna De Slegte door oud-eigenaar Jan Bernard de Slegte in België werd voortgezet. Daar beschikt de retailer over vier vestigingen.

De Slegte maakte vorig jaar al een comeback in Nederland met een winkel in Leiden. De retailer wil nu ook een vestiging in Amsterdam en Den Haag openen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!