Topman MS Mode vertrekt naar de Bijenkorf

De Bijenkorf heeft Machiel Lagerweij benoemd tot winkeldirecteur. De voormalige ceo en verkoopdirecteur van MS Mode gaat op 14 november aan de slag bij de warenhuisketen.

Lagerweij is de opvolger van Chris Brant, laat een woordvoerder weten aan RetailNews. Brant was voorheen storemanager van het filiaal in Amsterdam en werkte de afgelopen jaren als winkeldirecteur op het servicekantoor. Brant heeft volgens de woordvoerder enige tijd terug aangegeven weer terug naar Engeland te willen.

Lagerweij begon zijn loopbaan bij de Bijenkorf, waarna hij zich bij HEMA opwerkte tot directeur operations. Vier jaar lang was hij verantwoordelijk voor alle winkels van HEMA, tot de zoon van voormalig directievoorzitter Jaap Lagerweij de overstap naar MS Mode maakte. Daar werd hij vier maanden na zijn aanstelling als verkoopdirecteur benoemd tot ceo.

MS Mode ging in augustus op de fles. Eigenaar Roland Kahn stelde vervolgens dat de directie van de modeketen te veel fouten zou hebben gemaakt, vooral in de inkoop. '”Er was een aantal elementen verouderd. Dat hebben wij niet snel genoeg weten om te turnen.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!