Ook hoofd personeelszaken weg bij HEMA

Na het vertrek van drie directieleden is ook het hoofd personeelszaken weg bij HEMA. Iman Eddini is sinds afgelopen maand in dienst als vicepresident human resources bij KPN, zo blijkt uit haar LinkedIn-profiel. Ze was sinds begin 2010 in dienst van HEMA.

Eerder dit jaar nam de winkelketen al afscheid van marketingdirecteur Anne-Gien Haan en inkoopdirecteur Wilma Veldman. Laatstgenoemde keerde na een dienstverband van ruim een jaar terug naar Zeeman. Daarnaast vertrok Machiel Lagerweij, zoon van voormalig directievoorzitter Jaap Lagerweij, naar MS Mode. Zijn plek wordt vanaf 1 november ingenomen door oud-Ahold en BCC-topman Paul Havinga.

HEMA nam zijn winkelformule onlangs op de schop, na eerst een reorganisatie op het hoofdkantoor doorgevoerd te hebben. Daarbij werd ook de organisatiestructuur van de retailer aangepakt, liet directievoorzitter Ronald van Zetten weten. De tempo van de wisselingen in het assortiment van HEMA viel tegen, doordat de organisatie in zuilen was ingedeeld. “Die hebben we er de afgelopen maanden uitgesloopt. Inkopers, designers, category managers en mensen van de supply chain zitten nu letterlijk aan één tafel, waardoor de snelheid verhoogd is.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!