​Flexform krijgt brandstore in Amsterdam

​Flexform krijgt brandstore in Amsterdam

De Italiaanse meubelverkoper Flexform opent deze winter een brandstore op de Amsterdamse Zuidas. De winkel wordt geëxploiteerd door woonwinkel Co van der Horst uit Amstelveen, dat het merk daar al verkoopt.

De winkel van Flexform komt in het kantoorgebouw 400 Beethovenstraat en telt vijfhonderd vierkante meter. Daarmee is het volledige project langjarig verhuurd, laat G&S Vastgoed weten. ‘Dit bewijst temeer dat dit gebied steeds meer verandert naar een levendig en multifunctioneel gebied’, aldus de ontwikkelaar.

Flexform is actief in het luxesegment en zal in Amsterdam een groot deel van de collectie meubelen en accessoires van namen als Antonio Citterio, Joe Colombo, Rodolfo Bonetto en Cini Boeri verkopen. Het bedrijf werkt toe naar 25 brandstores en is al gevestigd in onder meer New York, Londen, Sydney, Shanghai, Tokio en Hongkong. De winkel in Amsterdam wordt zijn grootste ‘designhub’ in Europa’.

Eerder deze week werd al bekend dat Time & Style in januari een winkel opent in Amsterdam. Ook voor de Japanse meubelverkoper betekent dat zijn eerste brandstore in ons land.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!