Hutspot kijkt ver over de grens

Hutspot kijkt ver over de grens

Hutspot denkt voor zijn internationale uitbreiding onder meer aan plaatsen als Kaapstad en New Orleans. Ook is de retailer van plan een webshop te openen, zegt medeoprichter Pieter Jongens tegen RTL Z.

Hutspot opent volgende maand een winkel in Rotterdam en verwacht begin volgend jaar in Eindhoven te openen. Het van oorsprong Amsterdamse concept komt daarmee op vijf winkels. De retailer liet eerder al weten bij zes winkels in Nederland de grens over te willen. Vastgoedeigenaren uit Den Haag, Breda en Den Bosch hebben naar eigen zeggen al interesse getoond.

In het buitenland kijken de drie oprichters, behalve Kaapstad en New Orleans, ook naar Londen en Berlijn. “Concrete plannen zijn er niet, maar daar dromen we zeker over”, aldus Jongens. Wanneer de webshop er komt en hoe de online strategie er verder uitziet, is nog niet duidelijk.

De voormalige RetailRookie biedt in zijn winkel ruimte aan talentvolle ontwerpers en opkomende merken en combineert dat met een lunchroom, bar of barbershop. Daarnaast wil Hutspot ook een eigen merk ontwikkelen voor onder meer kleding en meubels.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends