​Mymuesli komt naar Nederland

​Mymuesli komt naar Nederland

Foodformule mymuesli opent een fysieke winkel in het centrum van Utrecht. Het betekent het eerste filiaal voor de Duitse retailer, die sinds 2010 al online actief is in ons land.

De winkel komt aan de Lange Elisabethstraat, in een pand dat voorheen onder meer door Wam Denim werd gehuurd. De winkel heeft een oppervlakte van zestig vierkante meter, meldt verhuurder JB Retail. Ook wil mymuesli een pop-up winkel openen in Amsterdam.

Fysieke winkels moeten ervoor zorgen dat het concept van mymuesli verder groeit in ons land. Bij de retailer kunnen klanten hun eigen muesli samenstellen, waarbij ze uit ruim tachtig biologische ingrediënten kunnen kiezen. Mymuesli beschikt momenteel over ruim vijftig winkels in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Zweden. Online is het bedrijf in meer dan tien landen actief.

Mymuesli liet twee jaar terug in RetailTrends al weten een winkel in Nederland te willen openen. Het concept was al even aanwezig in de Store of the Future in het Haagse winkelcentrum New Babylon. De keuze voor Nederland is volgens medeoprichter Max Wittrock het gevolg van onze ‘coole markt’. “Jullie staan open voor nieuwe concepten en de kwaliteit van retailing is hoog.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!