Agrimarkt denkt aan landelijk bezorgen

Agrimarkt denkt aan landelijk bezorgen

Als Agrimarkt van start gaat met zijn online activiteiten, blijven die niet beperkt tot het huidige marktgebied. “Uiteindelijk zouden we in heel Nederland kunnen bezorgen”, zegt commercieel directeur Wilfred van Elzakker op RetailWatching.

De regionale supermarktketen, met vijf vestigingen in Zuidwest-Nederland, heeft vier weken lang een pilot gehouden met een webshop. Die wordt momenteel geëvalueerd. Of en wanneer de webwinkel live gaat, wordt naar verwachting binnen zes weken besloten.

Van Elzakker sluit niet uit dat Agrimarkt, om de online plannen te faciliteren, ook winkels op andere plekken in het land opent. "Om de producten vanuit onze huidige winkels naar Groningen te verschepen, is wel erg ver", stelt hij. Een locatie alleen als pick-up point gebruiken, zonder het met een winkel te combineren, ligt volgens hem niet voor de hand. Hij wijst er echter op dat het moeilijk is locaties te vinden voor winkels, en dat de retailer in principe geen ambities heeft de keten uit te breiden naar andere regio’s.

Van Elzakker gaat op RetailWatching verder in op de pijlers van Agrimarkt-formule.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!