Overstock opent winkel in Nederland

Overstock opent winkel in Nederland

De Belgische winkelketen Overstock gaat een winkel openen ten noorden van Eindhoven. De retailer krijgt een plek aan woonboulevard Meubelplein Ekkersrijt in Son en Breugel, meldt verhuurder Altera Vastgoed.

Overstock is in 2004 opgericht en sindsdien gegroeid naar ruim dertig winkels in België. De retailer werkt met twee formules: Overstock Garden en Overstock Home. De tuinwinkelketen claimt marktleider in België te zijn in de verkoop van kwalitatief hoogstaande tuinmeubelen en aanverwante producten. Overstock Home is relatief nieuw en mikt zich op de verkoop van interieurartikelen.

Overstock krijgt in Son en Breugel de beschikking over achttienhonderd vierkante meter. Zusterformule X2O is sinds vorig jaar al aan Meubelplein Ekkersrijt gevestigd. De badkamerspecialist heeft ook al verkooppunten in Breda en Den Bosch.

Overstock en X2O maken onderdeel uit van Legio Groep. Het moederbedrijf verwelkomde onlangs Vendis Capital als investeerder en heeft de ambitie om de winkelformules verder uit te bouwen, zowel in België als daarbuiten. Vendis Capital nam eerder dit jaar de Nederlandse modebedrijven Noppies en Petrol Industries al over.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!