X2O streeft naar landelijke dekking in Nederland

X2O streeft naar landelijke dekking in Nederland

De Belgische badkamerverkoper X2O opent woensdag zijn eerste vestiging in de Randstad. De winkel in Barendrecht betekent de vierde winkel voor de retailer in ons land, nadat eerder winkels in Breda, Den Bosch en Eindhoven werden geopend.

X2O is naar eigen zeggen marktleider op de particuliere badkamermarkt in eigen land, waar in twaalf jaar tijd achttien winkels zijn geopend. “Nu zijn we ook in Nederland aan een fors groeitraject begonnen”, vertelt coo Frederik Waelkens, die tevens spreekt van ‘mooie resultaten’ in ons land. “We streven ernaar om op de middellange termijn naar een landelijke dekking te gaan.”

X2O krijgt aan de woonboulevard Cornelisland in Barendrecht de beschikking over 1700 vierkante meter, verspreid over twee verdiepingen. In de winkel worden onder meer ruim zeventig badkameropstellingen getoond.

De Belgische retailer zegt standaard veertig tot vijftig procent korting op alle merken te geven. Daarnaast kan ruim 95 procent van het assortiment uit voorraad worden geleverd.

X2O is de zusterformule van Overstock, dat vorig jaar zijn eerste tuinwinkel in Nederland opende. De twee formules maken onderdeel uit van Legio Groep.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends