​Topshelf deels verder als Sportsworld

Topshelf geeft zijn buitenstedelijke vestigingen een nieuwe naam. De winkels in Leerdam, Beuningen, Cruquius, Rotterdam en Utrecht worden zaterdag omgedoopt tot Sportsworld.

De naamsverandering werd afgelopen zomer al door eigenaar Inge van Kemenade aangekondigd tegenover RetailNews. Het is een gevolg van de lancering van een nieuw warenhuisconcept voor binnensteden. Topshelf heeft al de plek van V&D in Arnhem ingenomen en opent nog dit jaar in Groningen en Nijmegen. Volgend jaar komen daar warenhuizen in Alkmaar en Hoofddorp bij.

Waar de winkels in het buitengebied zich op sport en sportfashion richten, is die categorie volgens Van Kemenade in de binnenstad hoogstens goed voor één achtste van de winkelvloer. De naam Topshelf wordt gekoppeld aan deze warenhuizen. Het logo ondergaat wel een restyling. “Het komt er wat luxer uit te zien, zodat het beter past bij het concept.”

De winkels in de periferie behouden hun assortiment, maar krijgen een ‘net iets ander jasje’. Ze worden de komende weken voorzien van nieuwe logo’s en bestickering. Sportsworld stond tot 2007 ook al op de gevel van vier van de vijf winkelpanden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!