​Tedi houdt elf Nederlandse winkels over

​Tedi houdt elf Nederlandse winkels over

De winkels van Tedi die niet worden omgebouwd naar KiK, blijven behouden. Dat laat een woordvoerder van de discounter weten aan RetailNews.

Vier winkels van Tedi worden omgebouwd naar zusterformule KiK. Het gaat om de winkels in Leeuwarden, Rotterdam, Beverwijk en Eindhoven. Er zijn volgens de woordvoerder geen plannen om dat met meer winkels te doen. Ook winkelsluitingen zijn niet aan de orde. Waarom de vier winkels worden omgebouwd, vertelt ze niet.

Beide formules behoren tot de Duitse Tengelmann Group. Tedi maakte in 2013 zijn entree in ons land, en groeide in anderhalf jaar tijd naar vijftien winkels. De groei van het winkelbestand was geen doel op zich voor de winkelketen, liet een woordvoerder eerder al weten. “Niet de snelheid, maar de kwaliteit van de expansie staat voorop. Het tempo laat zich daarom niet voorspellen.”

KiK maakte eerder dit jaar bekend te willen groeien van de huidige 26 naar 250 filialen in Nederland. De textieldiscounter concurreert in ons land met spelers als Zeeman en Wibra. Zo biedt de discounter gezinnen naar eigen zeggen complete en modieuze outfits voor onder de dertig euro.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!