​Voormalig Donner-pand wordt grote modezaak

Redevco heeft het voormalige Donner-gebouw in Rotterdam gekocht namens een investeerder. De winkelvastgoedbelegger legt 28,5 miljoen euro neer voor de winkel in het centrum van de stad, die voorheen door Polare werd gehuurd.

Het pand ligt tegenover de winkels van H&M en Zara aan de Lijnbaan. Naast de winkel wordt het Forum Rotterdam gerealiseerd. Dat is een nieuwbouwproject waar Primark in 2018 zijn grootste winkel van Europa wil openen, met een vloeroppervlakte van zeventienduizend vierkante meter.

Redevco wil het pand herontwikkelen tot een winkelruimte ‘dat beter uitgerust is voor de huidige en toekomstige eisen van de detailhandel’. “De omvang van het gebouw voldoet aan de sterke vraag van kleding- en moderetailers die op zoek zijn naar grootschalige panden in Rotterdam”, stelt ceo Andrew Vaughan. De naburige winkelpanden zullen volgens hem bijdragen aan de aantrekkelijkheid van de locatie.

Rotterdam wordt volgens de belegger steeds populairder als toeristische bestemming. De tweede stad van ons land heeft een totale winkeloppervlakte van meer dan zevenhonderdduizend vierkante meter.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!