​Duitse matrassenverkoper opent winkel in Nederland

Ravensberger Matrassen opent zijn eerste Nederlandse winkel in Zoeterwoude. De Duitse retailer vestigt zich op de Rijneke Boulevard.

Ravensberger Matrassen bestaat inmiddels ruim tien jaar en fabriceert matrassen en lattenbodems in Espelkamp, een plaats in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. In eigen land beschikt de retailer inmiddels over zes winkels, onder meer in steden als Berlijn, Hamburg en München.

Sinds juni 2012 is de matrassenverkoper ook in Nederland en België actief via een Nederlandstalige website. De website werd onlangs nog in een nieuw jasje gestoken, die consumenten beter inzicht moet geven in de specificaties van de verschillende matrassen. Door veel tegenstrijdige informatie kunnen klanten online moeilijk een juiste vergelijking maken, zegt projectleider Emanuel Kleinebekel. “Dit is naar mijn idee de reden dat het prijsniveau in deze markt buitenproportioneel hoog ligt. Dit proberen wij te doorbreken.“

De Nederlandse organisatie wordt gerund vanuit een kantoor Zoetermeer. “Wij steken ons geld voornamelijk in productkwaliteit, productontwikkeling en certificering”, stelt manager Benelux Tim Okkerman. Klanten kunnen dertig dagen proefslapen en krijgen tien jaar garantie.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!