​Fadello bezorgt dezelfde avond bij De Buren

Bezorgdienst Fadello werkt vanaf januari samen met afhaalcentrum De Buren. Pakketten die via Fadello worden verstuurd, kunnen nog dezelfde avond bij de afhaalkluisjes van De Buren worden afgehaald.

De Buren telt momenteel zo’n vijftig afhaalpunten met kluizen in ons land, die via een afhaalcode of applicatie elk moment geopend kunnen worden. 35 procent van de consumenten vindt het belangrijk om zelf hun pakket af te kunnen halen, wijst cco Martijn Berkhout van Fadello op onderzoek van GfK. “Wij vinden het belangrijk om op deze behoefte in te spelen.”

Het aantal afhaalpunten van De Buren moet de komende jaren flink groeien, mede als gevolg van een investering van het Belgische Bpost. Het afhaalcentrum wil in ons land groeien naar een landelijke dekking met duizend onbemande afhaalpunten. In België, waar nu alleen een afhaalpunt in Brussel is, moeten er zo’n vijfhonderd komen.

Fadello ging op zijn beurt onlangs al de samenwerking aan met het logistieke platform Paazl op het gebied van sameday-delivery. Daardoor kunnen een grote groep retailers waaronder Scotch & Soda en Suitsupply eenvoudig aan de slag met de snelle bezorgdienst van Fadello.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!