​Grote Duitse koffieketen naar Nederland

​Grote Duitse koffieketen naar Nederland

Coffee Fellows heeft zijn eerste twee vestigingen in Nederland geopend. De Duitse koffieketen ging eind vorig jaar van start in Eindhoven en opende vorige week in Utrecht de tweede vestiging.

In Eindhoven opende Coffee Fellows vlak voor Kerst zijn deuren op het centraal station. In Utrecht heeft de keten aan de Voor Clarenburg een bestaande horecaonderneming overgenomen.

Dit jaar staan nog eens drie openingen voor ons land op de planning. Eind deze maand opent Coffee Fellows een filiaal op het station van Breda en de opening in Den Haag staat voor september gepland. Daarnaast opent de keten binnenkort een filiaal in Amsterdam, evenals de eerste twee locaties in België. Coffee Fellows zoekt naar panden op hightrafficlocaties, zoals luchthavens, stations en tankstation. Ook binnensteden van onder meer Rotterdam, Arnhem, Tilburg, Delft, Leiden en Zoetermeer staan op het wensenlijstje.

Coffee Fellows is in eigen land op Starbucks na de grootste koffieketen van het land. Het bedrijf telt in Duitsland zo’n 150 vestigingen en is verder ook in Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg actief.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!