Tablet voor rijkere feedback van klanten

Tablet voor rijkere feedback van klanten

De Zwitserse startup Speedyrating heeft een tool ontwikkeld waarmee winkelmanagers op dagelijkse basis feedback krijgen van klanten. Het gaat om een applicatie die draait op iPads in de winkel, laat medeoprichter Nina Maurer weten aan RetailTech.

De oplossing van Speedyrating is gebaseerd op een apparaat waarbij klanten met drie smileys kunnen aangeven hoe tevreden ze bijvoorbeeld zijn over de deskundigheid van het personeel. Retailers vinden echter dat daar onvoldoende informatie uitkomt, stelt Maurer. Zo komen ze de achterliggende redenen van de beoordelingen niet te weten. “Wij hebben een oplossing bedacht die consumenten in staat stelt snel hun feedback te geven, maar winkels ook relevante informatie geeft.”

Via de applicatie is het mogelijk om meerdere vragen voor te leggen, waarbij klanten bijvoorbeeld in het geval van negatieve feedback kunnen kiezen uit enkele vooraf opgestelde redenen. Ook is er voor hen de mogelijkheid om zelf feedback te schrijven.

Speedyrating kan de tablethouder verder voorzien van goodies, om klanten te belonen voor het geven van hun mening. De startup mikt op verdere expansie in Nederland, waar zijn oplossing al op diverse events wordt gebruikt. Verder heeft conceptstore Mr. Brown uit Eindhoven zich aangemeld, vertelt Maurer. “Ook zijn we in gesprek met enkele andere Nederlandse winkelketens.”

Reacties 1


Sandra de Jong 4 sep, 13:04

Leuk bedrijf tot je het niet met elkaar eens bent; dan komen de online dreigingen: blackmail en de dreigingen dat ze je bedrijf online kapot gaat maken. Uiteraard heb ik haar gegeven wat ze wil want zij is de expert en kan een bedrijf online kapot maken; vraag maar wat ze voor haar moeder heeft gedaan. Ik zal het niemand niet aanraden om met haar te gaan samen te werken.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!