Hoe New York Pizza een miljoenenbedrijf werd

Hoe New York Pizza een miljoenenbedrijf werd

Italiaanse pizzeria's waren er genoeg in Nederland, maar de Amerikaanse pizzaslices? Met die gedachte richtte Philippe Vorst in 1993 New York Pizza op. Een kleine 25 jaar later is de formule uitgegroeid tot een keten met 143 vestigingen en honderd miljoen euro omzet. En de grens is daarmee nog lang niet bereikt. Hoe bouwde Vorst New York Pizza uit tot wat het vandaag de dag is? In Uitblinkers in Zaken van Ziggo zakelijk biedt hij een kijkje achter de schermen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!