​Acht Euroland-winkels verder als Boekenvoordeel

​Acht Euroland-winkels verder als Boekenvoordeel

Boekenvoordeel heeft ‘geen enkele intentie’ om door te gaan met de Euroland-formule. De naam wordt vanaf donderdag van de winkelgevels afgehaald, laat eigenaar Wim Rozendaal weten aan RetailNews.

Acht vestigingen van Euroland blijven nog tot oktober geopend om de restvoorraden te verkopen. Dat zijn de panden die de discounter huurt van zijn eigen moederconcern Boekenvoordeel. In de tussentijd worden die omgebouwd tot winkels van Boekenvoordeel. De overige zestien filialen van Euroland sluiten hun deuren.

Curator Cees de Jong liet weten dat het Boekenvoordeel vrij staat om met Euroland door te gaan, omdat het de merknaam nog bezit. Hij zei daarbij wel dat hij ‘geen enkel signaal’ had ontvangen dat dat ook ging gebeuren en Rozendaal benadrukt dat hij dit nooit van plan is geweest. Hij verwijst daarbij onder meer naar reacties op de berichtgeving, waarin wordt gesuggereerd dat Euroland goedkoop van zijn personeel wil afkomen. “Daar is nooit sprake van geweest, we doen het juist heel netjes”, zegt Rozendaal.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!