​Decorator: een real-life versie van The Sims

Gebruikers van de app Decorator kunnen hun huis virtueel inrichten en zich laten inspireren door de mening van anderen. Ook kunnen ze direct meubels en accessoires aanschaffen, vertelt oprichter en ceo Vanessa Ronan in het maartnummer van RetailTrends.

Decorator is volgens Ronan ‘een real-life versie van The Sims’, waarin gamers het dagelijks leven virtueel nabootsen. Gebruikers maken een foto van bijvoorbeeld hun woonkamer en uploaden die naar de app. Ze kunnen onder meer de kleur van de wanden aanpassen en ideeën op de muren schetsen.

Het grote verschil met andere apps is volgens Ronan dat het eenvoudig is om ideeën uit te wisselen met een community. Die kijkt namelijk mee en geeft zijn mening of advies voor de inrichting. “Wij zijn er voor mensen die graag op Pinterest en Instagram zitten, huis- en tuindecoratieprogramma’s bekijken en op een praktische manier aan de slag willen met hun creatieve kant.”

Decorator telt inmiddels ruim vijfduizend gebruikers, die op het platform gericht zoeken naar woonproducten. Decorator krijgt een fee van tien procent over elk verkocht product. Zowel het aanbod als het aantal partners moet snel toenemen, vertelt Ronan in RetailTrends. Ze gaat in het maartnummer verder in op de mogelijkheden en uitbreidingsplannen van het platform. Klik hier voor meer informatie over een abonnement op RetailTrends.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!