​Heineken opent eigen broodwinkel in Amsterdam

​Heineken opent eigen broodwinkel in Amsterdam

Heineken opent zaterdag de deuren van een tijdelijke bakkerij in Amsterdam. In de winkel worden broden gebakken met gist dat ook in Heineken-pils zit.

De tijdelijke winkel is vier dagen open en bevindt zich aan de Vijzelgracht. Voor de opening wordt samengewerkt met meesterbakker Mark Plaating, die bekendstaat om zijn werk met unieke en natuurlijke ingrediënten. Voor het brood van Heineken werkt hij met de zogenoemde A-gist van het biermerk. Het resultaat is volgens Plaating ‘een borrelbrood’ dat goed past bij een glas Heineken.

De broden gaan voor twee euro per stuk over de toonbank. De volledige opbrengst gaat naar de Nederlandse Bakkersgilde.


Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!