​HoutBrox vult opnieuw voormalig V&D-pand

HoutBrox opent komende maand een outletwinkel in het voormalige warenhuis van V&D in Sittard. Het filiaal wordt op zijn vroegst half april geopend, laat bedrijfsleider en outletcoördinator Jean Disbeschl van eigenaar Berden tegenover De Limburger.

HoutBrox had tot voor kort al een outlet in het oude pand van V&D in Heerlen, maar moest daar wijken vanwege een ingrijpende verbouwing van het complex. In Heerlen wordt het warenhuis geschikt gemaakt voor drie nieuwe huurders, waarvan H&M naar verluidt de grootste is.

De warenhuizen in Sittard en Heerlen zijn allebei in handen van Metroprop. Hoe lang HoutBrox in Sittard gevestigd blijft is nog onbekend. Dat hangt volgens Disbeschl af van de plannen van de verhuurder. Voorheen was er een tijdelijke expositie over het leven van Toon Hermans in het voormalige V&D-pand in Sittard.

Berden werd vorig jaar eigenaar van HoutBrox, dat onder de vlag van Brova failliet was verklaard. Een deel van de winkels werd al snel verkocht aan Van Uffelen Mode, dat ze heeft omgebouwd naar de eigen formule.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!