Etos herovert titel 'beste drogist van Nederland'

Etos herovert titel 'beste drogist van Nederland'

Etos is door consumenten verkozen tot beste drogisterij van Nederland. Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek onder vijf drogisterijformules van GfK, waarvoor zo’n twaalfhonderd winkelbezoeken zijn gewaardeerd.

Het dochterbedrijf van Ahold Delhaize volgt concurrent D.I.O. op, dat de eretitel vorig jaar voor het eerst in zijn bestaan in de wacht sleepte. De vijf edities daarvoor kwam Etos steeds als winnaar uit de bus. Etos eindigde vorig jaar op een tweede plek en wilde de titel volgens general manager Jan-Derek Groenendaal ‘heel graag terug’. “We zijn blij dat we op alle aspecten zijn verbeterd, daar hebben we ook hard voor gewerkt.”

Etos kreeg een gemiddeld rapportcijfer van een 8.06. Vooral op de aspecten aantrekkelijke aanbiedingen, deskundigheid van personeel en keuze in drogisterijartikelen verbeterde de retailer zich ten opzichte van een jaar eerder. De netheid van de winkel en kwaliteit van artikelen worden gemiddeld genomen het best beoordeeld.

Etos is tevreden over de waardering, zegt Groenendaal. “En we zijn ook heel blij met het feit dat de klant ziet dat we scherpe en relevantie promoties hebben neergezet.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!