​Grootste kringloopwinkel van het land opent deuren

​Grootste kringloopwinkel van het land opent deuren

RataPlan opent donderdag in Den Haag de grootste kringloopwinkel van Nederland. Het pand telt ruim vijfduizend vierkante meter, verdeeld over drie verdiepingen.

De winkel bevindt zich aan de Laan van Waalhaven in het stadsdeel Ypenburg. Klanten kunnen er terecht voor kleding, boeken, kleingoed, elektrische apparaten en meubels. Daarnaast is er volgens de kringloopketen veel ruimte voor de presentatie van artikelen, zodat klanten ideeën kunnen opdoen voor de eigen woonkamer. Zo zijn er onder meer verschillende huiskamers gecreëerd.

Het nieuwe filiaal van RataPlan beschikt verder over horeca, waar verschillende ‘dranken en lekkernijen’ worden aangeboden. “We zijn geen kringloopwinkel zoals je dat gewend bent, je kunt bij ons wel een middag terecht”, aldus een woordvoerder in het Algemeen Dagblad.

RataPlan exploiteert momenteel negentien kringloopwinkels in het westen van ons land. Het aantal kringloopwinkels in ons land is flink toegenomen, bleek eerder dit jaar uit cijfers van de Kringloop App. Er zijn inmiddels meer dan duizend tweedehandswinkels, tegenover zo’n negenhonderd aan het begin van vorig jaar.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!