​Nieuwe president-commissaris voor Detailresult

​Nieuwe president-commissaris voor Detailresult

De raad van commissarissen van Detailresult Groep heeft twee nieuwe leden en een nieuwe voorzitter. Na ruim acht jaar is André Olijslager geen president-commissaris meer, zo laat het moederbedrijf van Dirk en DekaMarkt weten.

Cees van Rijn neemt de voorzittershamer over van Olijslager, die zijn functie neerlegt omdat zijn termijn is afgelopen. Olijslager was vrijwel vanaf het begin betrokken bij de fusie van supermarktketens Dirk van den Broek en DekaMarkt, die in 2008 plaatsvond. Van Rijn is sinds 2010 lid van de raad van commissarissen van het fusiebedrijf.

Van Rijn krijgt in de raad gezelschap van Arian Buurman en Ton Wortel. Buurman, die afgelopen december al is benoemd, was onder meer algemeen directeur van de Ster, de reclametak van de publieke omroep. Zij heeft volgens Detailresult Groep daar een relevant netwerk opgebouwd met politici en bestuurders.

Wortel is vorige maand benoemd tot lid van raad van commissarissen. Hij werkte onder meer voor Dirk van den Broek, Marktkauf en Media Markt en was twee jaar terug nog ceo van The Greenery in Nederland.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!