​Saks Off 5th start komende herfst in Nederland

De eerste Nederlandse vestiging van Saks Off 5th opent komende herfst zijn deuren in Rotterdam. De zusterformule van Hudson’s Bay trapt af op de Hoogstraat, waar Hudson’s Bay zelf komende zomer al open gaat.

Saks Off 5th opent tevens een filiaal in Amsterdam, waar het de plek van de voormalige vestiging van V&D in de Kalvertoren inneemt. Beide outletwinkels hebben een oppervlakte van zo’n drieduizend vierkante meter.

De komst van Saks Off 5th naar Nederland is onderdeel van een Europese launch van het merk, dat deze zomer ook in vijf grote Duitse steden wordt geïntroduceerd. De formule combineert relevante merken met aantrekkelijke prijzen en constante innovatie en verandering. Dat ontbreekt volgens president Wayne Drummond nog in het huidige Nederlandse winkelaanbod. “Wij zijn er voor consumenten die kwalitatief hoogwaardige fashion voor hun geld willen. Tegelijkertijd willen consumenten telkens weer verrast worden door het aanbod. Winkelen moet een ontdekkingsreis worden.”

Saks Off 5th wil zo’n achthonderd premium labels in Europa gaan voeren. Er wordt zowel damesmode als herenmode, footwear, accessoires, home, sport en kindermode verkocht.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!