​Hunkemöller naar Engeland, Noorwegen en Zwitserland

​Hunkemöller naar Engeland, Noorwegen en Zwitserland

Hunkemöller wil nog dit jaar een eerste winkel openen in Groot-Brittannië. Het zou een comeback betekenen voor de lingerieketen, die de markt in 2011 al eens heeft getest.

Hunkemöller onderzoekt momenteel meerdere locaties, vertelt topman Philip Mountford tegenover de Britse pers. Een winkel in Oxford Street in Londen behoort tot de mogelijkheden. Ook ligt een uitbreiding naar Zwitserland en Noorwegen in het verschiet. “Als we de juiste kans vinden, gaan we van start”, aldus Mountford.

De retailer opende zes jaar terug al shop-in-shops in vestigingen van House of Fraser. Ondanks plannen om ook eigen winkels te openen, vertrok Hunkemöller al snel uit Groot-Brittannië. Eind vorig jaar keerde de keten al terug met een Britse webwinkel, die met een modeshow op de Millennium Bridge in Londen werd gevierd. Het land wordt volgens Mountford gedomineerd door retailers als Marks & Spencer en Debenhams. “Wij passen perfect in het gat tussen Marks & Spencer en Victoria’s Secret.”

Hunkemöller telt momenteel wereldwijd zo’n negenhonderd winkels. Als de eerste winkels in Groot-Brittannië, Noorwegen en Zwitserland zijn geopend is de retailer in 26 landen actief. Verder ging vorige maand in Berlijn de eerste winkel van sportlijn HKMX open.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!