​Costes opent eerste winkel over de grens

Costes opent komende vrijdag een nieuwe winkel in Antwerpen. Het is de dertigste vestiging en eerste in het buitenland van het zusje van The Sting.

De ‘uniwinkel’ wordt geopend op de Meir, op de plek waar The Sting nu is gevestigd. Klanten kunnen er terecht voor zowel de vrouwen- als mannencollectie. Het pand telt zo’n 1200 vierkante meter, verdeeld over drie verdiepingen.

Costes werkt ook aan de lancering van een Belgische webshop. De modeketen moet dit jaar groeien naar veertig vestigingen, gevolgd door nog eens tien winkelopeningen in het jaar erop.

Costes telt momenteel 23 vrouwen- en vier herenzaken. De winkel in Antwerpen wordt de derde gecombineerde winkel. In ons land staan nog winkelopeningen gepland in Emmen, Amsterdam, Amstelveen, Den Haag, Enschede en Nijmegen.

Costes liet een jaar terug al weten winkels in het buitenland te willen openen. De keten wil beginnen in Duitsland en België en hoopt uiteindelijk op Europees succes. “Maar ik kan me ook zo een winkel in Barcelona of New York voorstellen”, zei Bianca Schouten, de inmiddels vertrokken directeur van Costes.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!