​Shell bezorgt brandstof aan huis

​Shell bezorgt brandstof aan huis

Shell is in Rotterdam gestart met een bezorgdienst voor benzine en diesel. Via de app Shell TapUp kunnen klanten bestellen, afrekenen en eventueel annuleren.

Gebruikers kunnen via de app aangeven waar en wanneer ze hun auto willen laten bijtanken. De bestelling wordt vervolgens met een elektrisch voertuig afgeleverd, waarin capaciteit is voor brandstof voor tien auto’s. Klanten hoeven niet thuis te blijven voor de bezorging, maar moeten bij afwezigheid wel hun benzineklepje open laten staan. Shell rekent 3,95 euro bezorgkosten en tankt auto’s alleen helemaal vol. Klanten krijgen vervolgens een melding op hun telefoon en betalen achteraf.

De pilot loopt in de Rotterdamse wijken Overschie, Hillegersberg-Zuid, Park Zestienhoven en Terbregge. Ook medewerkers van de Van Nelle-fabriek kunnen van de functie gebruikmaken. Shell TapUp sluit naar eigen zeggen aan bij de ontwikkeling dat steeds meer producten online worden besteld en thuisbezorgd. Of en wanneer de bezorgdienst ook in andere plaatsen wordt geïntroduceerd, is nog niet bekend.

Reacties 1


Jan Janssen 1 jun, 16:58

Het klepje van de tank open laten staan? Dat lijkt me een leuk nieuw speeltje voor vandalen. Zand erin, water erin ...

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!