Zibr helpt lokale winkels aan bezorgservice

Zibr helpt lokale winkels aan bezorgservice

Startup Zibr heeft een bestelplatform met bezorgdienst voor Amsterdamse winkeliers gelanceerd. Daarmee wil het kleinere spelers helpen opboksen tegen grote ketens, egt oprichter Jeroen Kortenhorst tegen Baaz.

Zibr werkt voor speciaalzaken als bakkers, wijnwinkels en bloemisten, maar bijvoorbeeld ook stomerijen. “Iedereen kent wel een winkel die het omrijden waard is, maar niet iedereen heeft de tijd om de drukke stad te doorkruisen”, aldus Kortenhorst. Via de Zibr-app zijn de aangesloten winkels zichtbaar en kunnen consumenten direct bestellen. De fietskoeriers van het platform brengen de bestelling vervolgens zo snel mogelijk aan huis in het grootste deel van Amsterdam. Naar eigen zeggen gebeurt dat in 87 procent van de gevallen binnen een uur.

Boodschapjes.com lanceerde recent een vergelijkbaar platform voor zelfstandige supermarkten. Zibr richt zich naar eigen zeggen op Amsterdamse speciaalzaken die ‘geroemd worden om hun vakmanschap en goede service’. Het platform breidt binnenkort uit naar Rotterdam, Utrecht en Den Haag
 

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends