Leidsche Rijn Centrum plaatst pakkettenwand bij Jumbo

Leidsche Rijn Centrum wordt uitgerust met een wand met boxen van Bringme. De wand wordt geplaatst in de entreeruimte van de Jumbo Foodmarkt, die ook buiten reguliere openingstijden geopend is.

De boxen kunnen door bewoners en bezoekers van het stadscentrum gebruikt worden om hun pakketten te laten bezorgen en verzenden. De pakketten zijn met een persoonlijke code op ieder gewenst tijdstip af te halen. “En de ondernemers van het centrum kunnen de aankopen van hun klanten in de Bringme-wand klaarzetten. Zelfs gekoeld”, aldus verhuur- en marketingmanager winkels Yvonne Bronneberg van ASR.

Projectontwikkelaar ASR en Bringme hebben de samenwerkingsovereenkomst donderdag op de vastgoedbeurs Provada getekend. Leidsche Rijn is het eerste winkelgebied van Nederland dat met de wand van Bringme wordt uitgerust.

Commercieel directeur Rogier Hendriks van ASR liet onlangs tegenover RetailTrends al weten te willen experimenteren met ‘handsfree shoppen’, waarbij bezoekers hun aankopen laten afleveren in een box, die ze leeghalen als ze vertrekken. Dat gaat gepaard met de nodige logistieke uitdagingen, omdat consumenten op de parkeerplaats niet op hun tassen willen wachten. “We weten nog niet of dit iets is wat consumenten willen, maar ook dat hoort bij innovatie.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!