PostNL stapt in meubelbezorging

PostNL stapt in meubelbezorging

PostNL heeft bezorgbedrijf JP Haarlem Delivery overgenomen. Hierdoor biedt de post- en pakketbezorger naar eigen zeggen ‘hoogwaardiger dienstverlening in het bezorgen en monteren van meubels bij consumenten thuis’.

JP Haarlem Delivery richt zich voornamelijk op bezorging en montage van meubels in de Benelux en bedient veel meubelwinkels in het midden- en hoge segment. Voor die retailers leveren zo’n tweehonderd bezorgers bij consumenten thuis. JP Haarlem Delivery blijft als ‘standalone’ bedrijf onder de vlag van PostNL opereren.

De overname van JP Haarlem Delivery past in de ambitie van PostNL om ‘de dienstverlening aan consumenten over de drempel’ uit te breiden, zegt directeur pakketten & logistiek Gerrit Mastenbroek. “Met deze overname voegen we specialistische kennis en ervaring toe aan ons netwerk en leveren we een complete service in de home & garden- markt.” PostNL had al een bezorg- en installatieservice voor grote consumentenproducten als wasmachines en keukenapparatuur.

PostNL maakte bij de presentatie van zijn jaarcijfers al bekend extra te investeren in zijn pakketafdeling. Het concern wil ‘het toonaangevende logistieke e-commercebedrijf in de Benelux’ worden. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!