Faillissement voor bezorgdienst Fadello

Logistiek dienstverlener Fadello is dinsdag failliet verklaard. Het bedrijf dat onder meer sameday-delivery voor verschillende retailers verzorgde staakt per direct zijn activiteiten, schrijft Ecommerce News.

Het faillissement is het gevolg van het uitblijven van financiering van de investeerder. Uit het faillissementsverslag van transportpartner PNA Transport blijkt dat de problemen in 2015 al begonnen. Sinds december dat jaar ontstonden grote betalingsachterstanden, schrijven de curatoren. Ook was er onenigheid over het tarief, dat in mei vorig jaar eenzijdig door Fadello werd verlaagd. Het transportbedrijf had ten tijde van het verschijnen van het verslag, eind vorig jaar, nog twintigduizend euro te goed van Fadello.

Fadello werd in 2014 opgericht. Onder meer Expert, Scotch & Soda en Suitsupply boden via Fadello sameday-delivery aan. Het bedrijf had plannen om dit jaar uit te rollen naar België en andere West-Europese landen. Het is nog onduidelijk of er wordt gewerkt aan een doorstart.


 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!