La Place opent in Parijs en voormalig AC-restaurant

La Place opent in Parijs en voormalig AC-restaurant

La Place breidt zijn internationale aanwezigheid verder uit. De horecaketen maakt onder meer zijn debuut in Frankrijk, door zowel een La Place Café als een Expresse-variant in Parijs te openen.

La Place opende onder de vleugels van V&D al in Duitsland, New York en op Bali. Managing director Bart van den Nieuwenhof liet begin dit jaar al weten de buitenlandse expansie onder nieuwe eigenaar Jumbo ‘onverminderd voort te zetten’. Destijds sprak hij ook over vestigingen in Zürich en Toronto.

Wanneer de restaurants in Parijs opengaan is nog onbekend. La Place opent volgende week voor het eerst de deuren van een omgebouwd AC-restaurant. De aftrap van de reeks nieuwe vestigingen wordt gegeven langs de A2 in Nederweert.

Het nieuwe selfservice restaurant biedt binnen plek aan 330 gasten en buiten aan 165. La Place mikt onder meer op zakelijke bezoekers, vertelt restaurantmanager Réne Bremen. “Zo is het restaurant voorzien van gratis wifi en zijn er vergaderruimtes en rustige plekken waar je kunt werken aan je presentatie of een vergadering kan voorbereiden.”
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!