Domino’s verkoopt nu ook sandwiches

Domino’s verkoopt nu ook sandwiches

Domino’s Pizza heeft drie soorten sandwiches opgenomen in zijn assortiment. Het betekent een nieuwe productcategorie voor de keten, die voorheen alleen pizza’s, sides en desserts verkocht.

Met de zogenoemde hot sandwiches mikt Domino’s op klanten die tijden de lunch meer zin hebben in een broodje dan in een pizza. “Uit GfK-onderzoek weten we dat sandwiches het meest geliefd zijn voor lunch in Nederland, en we kregen van onze klanten ook geregeld die vraag”, verklaart cmo Nicky Claeys.

De vers belegde sandwiches zijn zowel in de middag als ’s avonds te koop in alle 226 vestigingen van Domino’s in ons land. Klanten kunnen kiezen uit de varianten pulled beef, goat cheese chicken en tuna melt. De sandwiches zijn voor vier uur ’s middags voor 3,95 euro te koop en kosten daarna bij afhalen 4,95 euro.

Haarlemmerdijk
Domino’s Pizza wil een nieuw filiaal openen op de Haarlemmerdijk in Amsterdam. Bewoners en winkeliers overwegen echter juridische stappen om de komst te verhinderen, meldt Het Parool. "Naast pizzeria Toscana en bakkerij Mediterrane, op een steenworp afstand van De Pizzabakkers en pizzeria Pastorale is een Domino's hier gewoon echt niet gewenst", aldus winkelstraatmanager Myra Rooymans van de Haarlemmerbuurt. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!