Hudson’s Bay gaat boeken van Scheltema verkopen

Hudson’s Bay heeft in ons land een partner gevonden in de Amsterdamse boekhandel Scheltema. De Canadese retailer gaat in al zijn Nederlandse warenhuizen boeken van Scheltema verkopen.

Scheltema wordt verantwoordelijk voor het assortiment in de tien warenhuizen die dit jaar geopend worden. Ook in de vijf vestigingen die na dit jaar hun deuren openen komen boeken van de Amsterdamse boekhandel te liggen. “We hebben bewust voor Scheltema gekozen, omdat zij een beleving weten te creëren rond de verkoop van boeken”, reageert inkoop- en marketingdirecteur Jacco van der Steen van Hudson’s Bay.

De boeken zullen op verschillende plekken door de winkel worden aangeboden. Ook worden ze aangepast aan actuele events, zoals Moederdag, Kerst en de zomervakantie.

Scheltema maakte in 2014 een doorstart onder de vleugels van Novamedia, nadat het als onderdeel van Polare failliet was verklaard. De winkel is sindsdien verhuisd van het Koningsplein naar het Rokin, waar op ruim 3200 vierkante meter een breed scala aan nieuwe en tweedehands boeken wordt verkocht.

Hudson’s Bay opent over een maand eveneens zijn deuren op het Rokin. Na de opening van deze flagshipstore zijn de filialen in Almere, Breda, Den Bosch, Den Haag, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg en Zwolle aan de beurt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!