Big Bazar besteedt complete logistiek uit

Big Bazar besteedt complete logistiek uit

Big Bazar brengt zijn magazijn en transport vanaf volgend jaar onder bij Bakker Logistiek. De discountformule van Blokker Holding hevelt alle logistieke activiteiten in het eerste kwartaal van 2018 over van het distributiecentrum van Blokker in Mijdrecht naar het pand van zijn nieuwe partner in Tilburg.

Blokker maakte in mei al bekend zijn dc in Mijdrecht te sluiten en alle logistieke activiteiten te concentreren in Geldermalsen. Een woordvoerder liet destijds weten dat er gesprekken werden gevoerd voor de uitbesteding van de logistiek van Big Bazar. “Big Bazar is een heel andere formule dan Blokker die een andere logistieke aanpak vergt.”

Big Bazar, dat door Blokker Holding in de etalage is gezet, heeft een overeenkomst voor vijf jaar gesloten met Bakker Logistiek. Daarbij gaat het om de complete transport in de Benelux, waarbij een deel van de vrachtwagens worden voorzien van de huiskleuren van Big Bazar. De discounter krijgt in Tilburg de beschikking over een magazijn van 25 duizend vierkante meter.

De samenwerking draagt volgens topman Roland van Geest bij aan een professionalisering van de supplychain. Bovendien helpt het Big Bazar bij de realisatie van zijn groeiambities in de Benelux, stelt hij. De winkelketen kondigde recent aan ruimt dertig nieuwe winkels te openen, bovenop de bestaande 120 vestigingen in Nederland en België.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends