Action tekent voor nieuw Frans dc

Action tekent voor nieuw Frans dc

Action betrekt eind september een nieuw distributiecentrum in het Franse Labastide Saint-Pierre, net ten noorden van Toulouse. De retailer heeft een huurcontract voor twaalf jaar afgesloten, meldt vastgoedinvesteerder WDP. 

Het gaat om een voor Action op maat gebouwd nieuwbouwmagazijn, dat 44 duizend vierkante meter telt. De discounter wil van hieruit zijn winkels in Zuid-Frankrijk bevoorraden. Het betekent het tweede distributiecentrum voor Action in Frankrijk, na de eerdere opening van een logistiek centrum in de buurt van Parijs. In totaal heeft de winkelketen nu vijf distributiecentra. Vorige maand ging het eerste dc in Duitsland open.

Action opende vorig jaar honderd nieuwe winkels in Frankrijk en opende er zijn eerste distributiecentrum buiten Nederland. Gesteund door de nieuwe distributiecentra in Duitsland en Frankrijk, verwacht de retailer ook dit jaar weer de meeste nieuwe vestigingen in die landen te openen. De discounter is momenteel actief in zes landen en sluit verdere expansie niet uit, zonder dat potentiële landen worden genoemd.


 

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends