AO brengt Nederlandse app uit

Online witgoedverkoper AO heeft een app gelanceerd voor de Nederlandse markt. Consumenten kunnen er een bestelling mee plaatsen bij de Britse webshop en elke stap in het orderproces volgen via trackingupdates binnen de app.

Ao.nl werd bijna anderhalf jaar terug gelanceerd. Voorheen konden klanten alleen de Britse app downloaden om hun online geplaatste webshop te volgen, meldt Twinkle. De bestellingen worden verstuurd vanuit het magazijn in het Duitse Bergheim.

Consumenten krijgen onder meer een tijdsvenster voor de levering en kunnen de bezorging opnieuw inplannen, als ze de geplande tijd toch niet redden. Daarnaast kunnen ze de chauffeur via de app opbellen op de dag van de bestelling.

De Nederlandse app is vooralsnog alleen beschikbaar voor iOS-apparaten; de Android-versie volgt later dit jaar. Ao.nl ging onlangs nog een strategische samenwerking aan met Nextail, de omnichanneltak van Blokker Holding. Daardoor worden producten van de Britse webshop verkocht binnen de webshop van Blokker.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!