Picnic ‘te populair’ in Zoetermeer: komst uitgesteld

Picnic ‘te populair’ in Zoetermeer: komst uitgesteld

Picnic heeft voor de lancering meer dan vierduizend aanmeldingen uit Zoetermeer binnengekregen. Om aan die vraag te voldoen worden honderd extra elektrische bezorgwagens gemaakt, maar die zijn pas in september klaar. De lancering is daarom met een maand uitgesteld, meldt het Algemeen Dagblad.

Picnic maakte twee maanden terug bekend uit te breiden naar Zoetermeer. Consumenten werden opgeroepen om zich voor 8 augustus aan te melden voor de online boodschappendienst. Alle aanmelders krijgen een gratis reep Tonýs Chocolonely bij hun eerste bestelling.

Het idee was om de eerste bestellingen begin augustus rond te brengen, maar dat wordt nu een maand later. Picnic is al wel actief in onder meer Den Haag, Delft, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Nootdrop, Delfgauw en Den Hoorn.

Deze week werd ook bekend dat Picnic een nieuwe locatie in Utrecht heeft gehuurd. De app-only supermarkt gaat magazijnruimtes aan de Zonnebaan inzetten als hub. Eerder dit jaar werd al een nieuw distributiecentrum in gebruik genomen op het Utrechtse bedrijventerrein Lage Weide.
 

Reacties 1


Seb Seb 9 aug, 11:05

Mijn voorspelling: Ahold Delhaize neemt Picnic in 2018 over.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!