Hudson’s Bay opent elf winkels in september

De flagshipstore van Hudson’s Bay aan het Rokin in Amsterdam gaat op dinsdag 5 september open. In de twee weken daarna volgen nog eens negen winkels van Hudson’s Bay en één van Saks Off 5th.

Twee dagen na de opening in Amsterdam volgen de Hudson’s Bay-vestigingen in Den Haag en Rotterdam, evenals de Saks Off 5th-winkel in Rotterdam. Tussen 12 en 21 september volgen winkels in onder meer Leiden, Tilburg, Den Bosch en Zwolle. De tweede winkel van Saks Off 5th, in de Amsterdamse Kalvertoren, gaat in november open. Alle winkels krijgen naast de opening ook een ‘feestelijke opening’, die meestal één tot twee weken later plaatsvindt.

Hudson’s Bay zou eerder van plan geweest zijn medio augustus te openen, maar liep volgens eigenaar Jos van de Mortel van het warenhuis in Den Bosch achter met de verbouwingen. De Canadese retailer zelf ontkende dat er vertraging was. 

Naast de locaties die al bekendgemaakt zijn, is Hudson’s Bay in ieder geval nog op zoek naar panden in Eindhoven en Groningen. Daarna heeft de warenhuisketen volgens inkoopdirecteur Edo Beukema voldoende dekking in ons land.

Openingsdata Hudson's Bay

https://images.weserv.nl/?url=files.smart.pr%2F90%2F3d6630871711e7a1023ddba0d71f77%2FHudson_s-Bay-openingsdata.png&w=534

Reacties 1


Seb Seb 22 aug, 11:46

Ik hoop oprecht op een succes en dat ze hebben geleerd van de fouten in Duitsland en België. Ik zou het toejuichen als ze Inno in België óók vervangen voor Hudson's, een investering in deze warenhuizen is inmiddels echt noodzakelijk!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!