Unibail-Rodamco bouwt voorproefje Mall of the Netherlands

Unibail-Rodamco bouwt voorproefje Mall of the Netherlands

Van de gevel en een deel van de entreehal van Mall of the Netherlands is een prototype gebouwd. “Potentiële huurders kunnen dan vast een indruk krijgen van hoe het eruit komt te zien”, zegt projectleider Teun Koek tegenover RetailNews.

De zogeheten ‘mock-up’ van de gevel is gebouwd op bedrijventerrein Concrete Valley, bij het betonbedrijf dat ook de echte gevel voor Mall of the Netherlands produceert. Ook voor consumenten moet het prototype als visitekaartje fungeren, zegt Koek. Het bouwwerk in Dordrecht, waar een deel van de binnenhal werd neergezet, is inmiddels weer afgebroken. 

De Parijse directie van Unibail-Rodamco heeft ook een kijkje genomen in Bergen op Zoom om zijn oordeel te geven. Over de gevel waren ze volgens Koek helemaal tevreden. Ook over het interieur waren ze positief, al mochten sommige elementen daar nog wat spectaculairder worden uitgevoerd.”

Voor de Fresh-markt is bij Leidsenhage zelf een derde mock-up gebouwd, die tevens als informatiecentrum voor consumenten fungeert. Het prototype van de versmarkt blijft te zien totdat het echte winkelcentrum in 2019 zijn deuren opent.

Bekijk op RetailTrends foto’s van de mock-ups, en een video waarin wordt uitgelegd wat de voordelen van zulke tastbare prototypes zijn.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!