Hubo opent eerste testwinkel '2020'

Hubo opent eerste testwinkel '2020'

De winkel van Multimate in Woudenberg wordt omgebouwd naar Hubo XL. De bouwmarkt gaat straks door het leven als de eerste testwinkel in het nieuwe ‘2020’-concept van moederbedrijf DGN retail.

De vernieuwde winkel telt ruim 2200 vierkante meter en opent 8 november zijn deuren. Zusterformule Decorette wordt in de bouwmarkt geïntegreerd. Hoe de vestiging er verder uit komt te zien, is nog niet duidelijk.

De opening van de testwinkel 2020 werd al aangekondigd in het jaarverslag van DGN retail. Daarin werd nog maar eens duidelijk dat het dhz-concern over drie jaar één formule over wil houden: Hubo. DGN ziet voor zichzelf kansen weggelegd in de specialistische markt, vanwege de lokale kracht van zijn ondernemers. Binnen dit segment gaat zo’n zeshonderd miljoen euro omzet om, waar Hubo in 2020 de helft van voor zijn rekening wil nemen.

DGN telde aan het eind van vorig jaar 220 aangesloten ondernemers van Hubo en Multimate, waarbij de laatste formule nog goed was voor 64 vestigingen. De geschatte omzet van alle bouwmarkten kwam net boven de 225 miljoen euro uit.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!