Intertoys opent webshop voor externe verkopers

Intertoys opent webshop voor externe verkopers

Intertoys breidt in navolging van zusterformule Blokker zijn assortiment uit met producten van externe aanbieders. De speelgoedketen start daarvoor met de online marktplaats Nextail Connect!.

Het verkoopplatform krijgt er door deze stap ruim 25 duizend producten bij. De uitbreiding betreft volgens Intertoys een 'verdieping' van het bestaande assortiment. Zo is het aantal Lego-producten verdrievoudigd. Verder is een categorie als games aangevuld met andere merken en hardwareproducten als gamingstoelen en joysticks.

Klanten die via Intertoys.nl bestellen betalen de speelgoedketen, waarna de aanbieder via Nextail Connect! op de hoogte wordt gebracht. De externe verkoper neemt vervolgens de verzending en verdere service voor zijn rekening. "De volgende stap is het koppelen van de online marktplaats aan de online bestelpunten waar al onze speelgoedwinkels van zijn voorzien", aldus managing director Steven van Nieuwenhuijzen.

Intertoys valt nu nog onder Blokker Holding, dat onlangs een deal sloot met Alteri Investors voor de verkoop van de speelgoedketen. De transactie wordt naar verwachting eind volgende maand afgerond. Nextail blijft op basis van een ‘service level agreement’ betrokken bij de onlineactiviteiten van Intertoys. Eerder deze maand werd al een nieuwe website voor Intertoys gelanceerd.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!