The Sting komt ook met winkels van Distrikt Nørrebro

The Sting komt ook met winkels van Distrikt Nørrebro

Distrikt Nørrebro opent eind deze maand een eerste eigen winkel in Den Haag. De nieuwe formule komt uit de koker van The Sting House of Bands en vestigt zich aan de Venestraat in Den Haag.

The Sting verkoopt al langer kleding onder het label Distrikt Nørrebro, dat zowel over een dames- als herencollectie beschikt. De collectie is volgens de retailer ‘on-trend’ en wordt geïnspireerd door Scandinavische invloeden.

De formule opent donderdag 30 november de deuren van zijn eerste zelfstandige winkel. In de loop van 2018 moeten er verspreid door Nederland meerdere winkels van Distrik Nørrebro volgen. Oprichter Herman Franzen kondigde de lancering van de nieuwe winkelformule begin dit jaar al aan. “Een enthousiast team bij onze inkoop wil graag, net als Costes, winkels openen van dit merk”, stelde hij destijds.

The Sting House of Brands introduceerde onlangs ook Cotton Club als nieuwe winkelformule. Dat label heeft inmiddels vestigingen in Amsterdam en Nijmegen en heeft eveneens de ambitie om het komende jaar meer winkels te openen in Nederland.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!