Jumbo mikt op reiziger en stadsbezoeker

Jumbo mikt op reiziger en stadsbezoeker

Jumbo opent volgende week woensdag een vestiging van Jumbo City op station Eindhoven. De retailer biedt hier verse voedingsproducten voor zowel directe consumptie als om mee te nemen.

Jumbo richt zich met zijn eerste stationswinkel op reizigers met weinig tijd. Het aanbod bestaat onder meer uit vers belegde broodjes, sushi en yoghurt, afhankelijk van het moment van de dag. De winkel komt aan de centrumkant van het station, waardoor Jumbo ook bezoekers van de binnenstad hoopt te trekken. De winkel past volgens cco Colette Cloosterman-van Eerd bij de wens om klanten ‘op elk moment van de dag en voor elke eetbehoefte een passende oplossing te bieden’. “Ook in de binnenstad, en daar horen natuurlijk stations bij”, stelt zij.

Jumbo gaat in Eindhoven de concurrentie aan met AH to go, dat aan de andere kant van de stationshal een vestiging heeft. Concrete plannen voor meer openingen op stations zijn nog niet bekendgemaakt.

Jumbo opende in mei zijn eerste gemakswinkel in Groningen onder de naam Foodmarkt City, maar veranderde die naam al snel in Jumbo City. In de komende jaren wil de supermarktketen zeker honderd van deze stadswinkels openen.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!