Subway vergezelt Spar bij tankstations

Subway vergezelt Spar bij tankstations

Subway heeft in Heemskerk en Tilburg zijn eerste vestigingen bij Nederlandse Texaco-tankstations geopend. Daarnaast zijn het de eerste winkels in ons land met het nieuwe fresh forward-design.

Subway is een partnership aangegaan met EG Group, de uitbaters van de tankstations van Texaco in Nederland. De opening van de eerste twee vestigingen is volgens de broodjesformule ‘een opmaat naar meer’. “Deze samenwerking past uitstekend in onze doelstelling om in aantal vestigingen de grootste quick service restaurantketen van Nederland te worden”, zegt country director Joost Labadie van Subway. Binnenkort volgt onder meer een vestiging bij een tankstation in het Belgische Ekeren.

Heemskerk is eveneens de locatie waar Spar recent zijn eerste winkel bij een tankstation opende. De supermarktketen wil zijn Express-formule grootschalig uitrollen bij Texaco-stations in ons land. Naar verwachting openen op vrijwel al die locaties ook restaurants van Subway.

Alle nieuwe Subway-restaurants worden vanaf volgend jaar volgens het fresh forward-concept gebouwd, zegt Labadie. Dat kenmerkt zich volgens de country director onder meer door modernere displays en een ‘fris en eigentijds’ design.

Labadie liet vorig jaar al aan RetailTrends weten zich steeds meer te richten op ‘non-traditionele’ locaties. Naast snelwegen opende Subway eerder onder meer winkels bij bouwmarkten van Gamma en Karwei en bij universiteiten. 


 

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends