Perry Sport kiest voor gloednieuw vlaggenschip

De nieuwe flagshipstore van Perry Sport komt niet in de bestaande vestiging aan het Utrechtse Vredenburg. De sportketen verhuist dit voorjaar naar de oude ingang van winkelcentrum Hoog Catharijne.

Perry Sport maakte twee maanden terug al bekend een vlaggenschip in Utrecht te gaan openen, zonder daarbij de locatie te vermelden. De retailer vestigt zich in het voormalige pand van Blokker, dat inmiddels flink is verbouwd. Het is een betere locatie dan de bestaande vestiging, zegt marketing- en salesdirecteur Bote Galema tegen De Utrechtse Internet Courant.

Perry Sport krijgt de beschikking over vijftienhonderd vierkante meter, ongeveer evenveel als in de huidige vestiging. Het nieuwe concept van de sportketen richt zich meer op beleving, door onder meer ruimte te reserveren voor loopanalyses. De nieuwe winkel opent niet voor eind maart zijn deuren. De retailer opende afgelopen december de deuren van zijn eerste vernieuwde winkel in Amsterdam.

Perry Sport wist na zijn faillissement vorig jaar nog met de nodige moeite overeenstemming te bereiken met de huidige verhuurder over het huurcontract in Utrecht. Er is nog geen opvolger gevonden voor de sportketen aan het Vredenburgplein.

RetailTrends